Lichtletters huren voor een babyshower?

Organiseer je binnenkort voor een vriendin haar babyshower? Onthullen jij en je partner het geslacht van jullie kindje(s) tijdens een gender reveal party of houden jullie de kraamtijd heerlijk voor jullie zelf en geven jullie daarna een kraamfeest? Onze luxe lichtletters zijn onmisbaar op je feest.

BOY or GIRL, TWINS, de naam van jullie kindje, BOYSMOM, en ga zo maar door… Wij hebben meer dan 250 lichtletters, tekens en cijfers, dus alles is mogelijk. Onze luxe lichtletters worden standaard geleverd met warm wit licht, maar uiteraard kunnen wij deze ook wisselen voor roze of blauw, of welke kleur je ook wenst. 

Lichtletters huren op je babyshower? Wij denken graag met je mee, dus bij een speciaal verzoek horen wij het graag. Wij leveren ook maatwerk! 

Wil je de lichtletters zelf ophalen bij ons magazijn? Of wil dat wij de lichtletters bezorgen dan is dat geen probleem evenals het neerzetten en het installeren van de letters.


BOY or GIRL?

Spannend… wordt het een jongen of meisje? Of is het al bekend en is het gewoon tijd voor een babyshower party? Organiseer je zelf het feestje of organiseer je het voor een vriendin? Wij helpen je graag decoreren met onze prachtige lichtletters.

Reserveer vandaag nog

FEESTJE!

Bij een feestje horen natuurlijk mooie stijlvolle lichtletters. Welke wens qua invulling je ook hebt wij helpen je er graag mee. Van woorden tot complete zinnen i.c.m. met mooie stellages.

Reserveer onze lichtletters