Lichtletters huren op je bedrijfsfeest?

Zorg voor een leuke sfeervolle aankleding op je bedrijfs- of personeelsfeest met onze gave lichtletters. Ontvang de werknemers in stijl of creëer een leuk fotomoment met onze lichtletters. Kies voor het samenstellen van de letters de bedrijfsnaam, een bepaalde afkorting of alleen cijfers voor het zoveel jarig bestaan van de zaak. Alles is mogelijk bij ons!

Met een klein beetje trots kunnen wij zeggen dat we de mooiste lichtletters van Nederland en België hebben. Onze lichtletters zijn 1 meter hoog en hebben mooie en stijlvolle ronde vormen.

Wil je onze lichtletters huren op je bedrijfsfeest? Wij komen de lichtletters persoonlijk brengen, installeren en ophalen.


Maak je feest compleet met onze lichtletters

Onze luxe Lichtletters zijn inmiddels onmisbaar op elk feest. Van babyshower tot beurs, onze lichtletter zijn echte eye catchers. Ze zijn gemaakt van hout en wij hebben als enige in de markt ronde afgewerkte vormen voor het mooiste resultaat.

Bekijk onze lichtletters

Sfeer beleving

Beleving, sfeer en uitstraling zijn cruciaal voor het slagen van je feest, bruiloft, winkelopening of wat voor gelegenheid dan ook. Onze mooie lichtletters zorgen voor de gewenste sfeer op jouw gelegenheid.

Reserveer onze lichtletters