Lichtletters huren op jullie bruiloft?

Bij ons zijn jullie aan het juiste adres voor het huren van prachtige witte lichtletters op jullie grote dag. Onze stijlvolle en rond afgewerkte lichtletters zijn op dit moment een echte trend als het gaat om de aankleding van bruiloften. Onze lichtletters worden vaak gebruikt als achtergrond tijdens de ceremonie of tijdens het maken van de trouwfoto’s. Daarnaast zijn ze altijd een echte hit als eyecatcher op de feestavond.

Lichtletters huren op jullie bruiloft? Laat jullie fantasie de vrij loop; wij vervullen graag jullie wensen. We zien in deze tijd veel lichtletters van MR & MRS, MR & MR, MRS & MRS, I DO, LOVE en ga zo maar door. Elke combinatie is bij ons mogelijk.

Wisten jullie dat we ook levensgrote lichtletters verhuren? Met deze unieke en handgemaakte XXL “LOVE” lichtletters van 1,80 meter hoog spat de liefde er zeker weten van af. Een absolute musthave voor jullie bruiloft!


Maak je feest compleet met onze lichtletters

Onze luxe Lichtletters zijn inmiddels onmisbaar op elk feest. Van babyshower tot beurs, onze lichtletter zijn echte eye catchers. Ze zijn gemaakt van hout en wij hebben als enige in de markt ronde afgewerkte vormen voor het mooiste resultaat.

Bekijk onze lichtletters

Sfeer beleving

Beleving, sfeer en uitstraling zijn cruciaal voor het slagen van je feest, bruiloft, winkelopening of wat voor gelegenheid dan ook. Onze mooie lichtletters zorgen voor de gewenste sfeer op jouw gelegenheid.

Reserveer onze lichtletters