Lichtletters huren voor een gala?

Onze mooie luxe lichtletters zijn echte eyecatchers op uw galafeest. Onze lichtletters zijn met de hand gemaakt, hebben unieke ronde vormen en zijn stijlvol afgewerkt, waardoor ze een unieke aanvulling zijn op elk gala.

Lichtletters huren op een gala? Onze lichtletters vormen een prachtig decor voor de avond. Ze zetten gelijk de sfeer neer bij aankomst van de gasten wanneer u ze plaatst bij de entree of in de foyer. Maar onze lichtletters zijn zeker ook leuk en mooi als achtergrond van de band, dj of aan de kop van de dansvloer.

Mocht u speciale wensen hebben dan horen wij dit graag! Wij leveren namelijk ook maatwerk en gaan graag met u in gesprek. Onze lichtletters worden standaard geleverd met warm wit licht, maar ook dit kunnen wij desgewenst aanpassen.


Maak je feest compleet met onze lichtletters

Onze luxe Lichtletters zijn inmiddels onmisbaar op elk feest. Van babyshower tot beurs, onze lichtletter zijn echte eye catchers. Ze zijn gemaakt van hout en wij hebben als enige in de markt ronde afgewerkte vormen voor het mooiste resultaat.

Bekijk onze lichtletters

Sfeer beleving

Beleving, sfeer en uitstraling zijn cruciaal voor het slagen van je feest, bruiloft, winkelopening of wat voor gelegenheid dan ook. Onze mooie lichtletters zorgen voor de gewenste sfeer op jouw gelegenheid.

Reserveer onze lichtletters