Lichtletters huren voor je private diner?

Huur bij ons mooie, strakke en zeer opvallende luxe lichtletters op je festival. Woorden, afkortingen, cijfers, tekens of wat dan ook… alles is mogelijk om de festivalbezoekers wegwijs te maken of DJ’s, area’s of ander bijzondere plekken te laten opvallen.

Tegenwoordig wilt iedereen via social media kenbaar maken waar ze zijn, met wie en op welk gaaf festival zij die dag aan het feesten zijn. Met onze coole lichtletters wilt iedereen op de foto, wat direct zorgt voor publiciteit van het festival. Creëer voor de festivalgangers een top fotomoment, zodat zij hun instafeed weer kunnen aanvullen.


Maak je feest compleet met onze lichtletters

Onze luxe Lichtletters zijn inmiddels onmisbaar op elk feest. Van babyshower tot beurs, onze lichtletter zijn echte eye catchers. Ze zijn gemaakt van hout en wij hebben als enige in de markt ronde afgewerkte vormen voor het mooiste resultaat.

Bekijk onze lichtletters

Sfeer beleving

Beleving, sfeer en uitstraling zijn cruciaal voor het slagen van je feest, bruiloft, winkelopening of wat voor gelegenheid dan ook. Onze mooie lichtletters zorgen voor de gewenste sfeer op jouw gelegenheid.

Reserveer onze lichtletters