Lichtletters huren voor promotie

Wilt u met onze prachtige opvallende lichtletters een product of dienst promoten? Een opening of een presentatie aankleden? Een boeklancering voorzien van de titel met onze lichtletters met eventueel een # ervoor? Echt alles is mogelijk om nog meer op te vallen!

Lichtletters huren voor promotiedoeleinden? Huur bij ons mooie afgewerkte en opvallende lichtletters en zet ze in als marketingtool. Het creëert ook een superleuk fotomoment die voor extra promotie zorgt, wanneer deze worden gedeeld via de social mediakanalen.

Mochten er speciale wensen zijn; wij kunnen overal in meedenken en maatwerk leveren. Daarnaast is het bezorgen, installeren en ophalen van de lichtletters geen enkel probleem.


Maak je feest compleet met onze lichtletters

Onze luxe Lichtletters zijn inmiddels onmisbaar op elk feest. Van babyshower tot beurs, onze lichtletter zijn echte eye catchers. Ze zijn gemaakt van hout en wij hebben als enige in de markt ronde afgewerkte vormen voor het mooiste resultaat.

Bekijk onze lichtletters

Sfeer beleving

Beleving, sfeer en uitstraling zijn cruciaal voor het slagen van je feest, bruiloft, winkelopening of wat voor gelegenheid dan ook. Onze mooie lichtletters zorgen voor de gewenste sfeer op jouw gelegenheid.

Reserveer onze lichtletters