Lichtletters huren op je verjaardag?

Geef je verjaardag een extra feestelijk tintje met onze luxe lichtletters. Huur onze mooie afgewerkte lichtletters op je verjaardag. Tover elke ruimte in een mum van tijd om tot een sfeervolle feestlocatie met onze lichtletters als eyecatcher. De naam van de jarige, de leeftijd die hij/zij heeft mogen bereiken, ABRAHAM of SARAH in lichtletters in de tuin. De mogelijkheden zijn eindeloos maar zeker zeer origineel.

Wanneer je opa of oma, of één van je ouders een speciale leeftijd bereikt, is dat natuurlijk de uitgelezen kans om ze te verrassen met onze feestelijke lichtletters. Stiekem vinden we het allemaal toch hartstikke leuk als er uitgepakt wordt voor onze verjaardag; hoe oud we ook zijn!

Wij kunnen de kleur van de lampjes naar wens aanpassen. Heb je nog andere wensen? Laat het ons weten. Daarnaast kunnen wij de lichtletters op locatie bezorgen, installeren en weer ophalen.


Maak je feest compleet met onze lichtletters

Onze luxe Lichtletters zijn inmiddels onmisbaar op elk feest. Van babyshower tot beurs, onze lichtletter zijn echte eye catchers. Ze zijn gemaakt van hout en wij hebben als enige in de markt ronde afgewerkte vormen voor het mooiste resultaat.

Bekijk onze lichtletters

Sfeer beleving

Beleving, sfeer en uitstraling zijn cruciaal voor het slagen van je feest, bruiloft, winkelopening of wat voor gelegenheid dan ook. Onze mooie lichtletters zorgen voor de gewenste sfeer op jouw gelegenheid.

Reserveer onze lichtletters