Over ons

Luxe Lichtletters

Over ons

Luxe Lichtletters

Lichtletters zijn momenteel niet weg te denken op ieder evenement.

Beurzen, congressen, bedrijfsfeesten, babyshowers en verjaardagspartijtjes, wij rijden met veel plezier heel Nederland en België door om alle events te voorzien van lichtletters. Daarnaast zijn wij partner van veel organisatie – en evenementenbureaus

Luxe Lichtletters is een professionele partij, servicegericht, flexibel en betrouwbaar. Wij hebben het grootste assortiment lichtletters van de Benelux, waardoor wij veel klanten tegelijk kunnen bedienen. Zo kunnen wij vaak zelfs last-minute nog inspelen op uw wensen.

Onze Luxe Lichtletters zijn gemaakt van hout en hebben als enige in de markt ronde vormen. Dit geeft onze letters een mooiere uitstraling dan de reguliere lichtletters die te huur zijn. De lichtletters zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en worden keurig onderhouden. Wij zullen er altijd voor zorgen dat u de allermooiste lichtletters geleverd krijgt.

Luxe Lichtletters is onderdeel van Be Our Guest Events.

Een complete ervaring

Be Our Guest Events is opgericht in 2005, ons evenementen hart klopt al 18 jaar onverminderd door.

Wat in 2005 begon met de missie om Nederland een high-end casino beleving te bieden op locatie is uitgegroeid tot een professionele full-service evenementenorganisatie. Van kleine privéfeesten tot grote bedrijfsevenementen, Be Our Guest Events levert al meer dan 18 jaar uitzonderlijke service. Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van unieke, op maat gemaakte ervaringen afgestemd op uw individuele wensen, van het selecteren van het perfecte menu tot het coördineren van decoraties en entertainment. Onze aandacht voor details zorgt voor een onvergetelijk evenement voor alle betrokkenen.

Onder Be Our Guest Events vallen de volgende labels: